Over

10636440_1036356753077710_5679737171989499822_o

Dierbaar

In mijn werk staat dat wat dierbaar is voor anderen en voor mijzelf centraal. Thema’s die vaak terugkomen zijn bloemen, mensen en licht. Mijn blik wordt elke keer weer getrokken naar de vormen- en kleurenrijkdom van bloemen en planten, en ik speur vaak de plantsoenen en bermen af naar interessante bloeiers. Ik teken en schilder graag mensen in een alledaagse setting of activiteit, wanneer ze iets aan het doen zijn wat bij hun leven hoort. En licht komt op verschillende manieren terug in mijn werk: in lichtval in interieurs maar ook in een zoektocht naar lichte, heldere kleuren.

Figuratie en verbeelding

In 2012 heb ik de meesterscholing aan de Klassieke Academie voor Beeldende Kunst in Groningen afgerond. Mijn werk is figuratief van aard, en soms voeg ik aan dat wat ik zie iets toe wat alleen in mijn verbeelding bestaat.

Van vlotte schilderijen tot gedetailleerde tekeningen

Mijn stijl varieert van vlot en flink in de verf tot glad, zorgvuldig opgebouwd en gedetailleerd in opzet en uitwerking. Ik werk met olieverf, pastel en verschillende tekenmaterialen, zoals potlood, krijt, houtskool en pen.

Meer informatie

Veel werk op deze website is te koop. Wilt u meer weten over mijn tekeningen of schilderijen, de prijzen of de mogelijkheden voor een werk in opdracht? Heeft u interesse in een atelierbezoek om mijn werk te bekijken? Neem gerust contact met mij op.